Duyurular | Announcements

[Please scroll down for English.]

2016, Ocak
CİTÖK daha sürdürülebilir çalışamaların yürütülmesi için üniversite bünyesinde Cinsel Tacizi  Önleme Ofisi kurmayı planlamaktadır. Komisyon ile işbirliği içinde çalışmaları yürütmek için bu ofiste tam zamanlı çalışmak için başvuruda bulunan kişilerin başvuruları halen değerlendirilmektedir. Başvurulara en yakın zamanda geri dönülecektir.

2015, Kasım

- CİTÖK hem Güz hem de Bahar sömestrinde bir hafta boyunca süren Cinsel Taciz Farkındalık Haftası düzenlemektedir. 23 Kasım haftası boyunca yapılacak aktivitelerle ilgili daha fazla bilgiye bu siteden erişebilirsiniz.

-  Cinsel Tacize Karşı Gece Yürüyüşü: 23 Kasm 2015 Pazartesi.

poster

- CİTÖK ve Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Klübü işbirliğiyle acil durumlarda kullanılabilecek BUton uygulaması yakın zamanda hizmete girecek.

12096138 969096346469266 5707137264359536197 n.jpg

2014, Ekim

Boğaziçi Üniversitesi Cinsel Tacizi Önleme Komisyonu (CİTOK), Boğaziçi Üniversitesi Tacize Karşı Dayanışma Ağı ve Boğaziçi Üniversitesi Kadın Araştırmaları Kulübü (BÜKAK) işbirliğiyle 23 Ekim Perşembe günü bir “Gece Yürüyüşü” düzenliyor. Hisarüstü ve Uçaksavar bölgelerinde meydana gelen taciz olaylarına tepki göstermek için düzenlenecek yürüyüş kapsamında Perşembe akşamı saat 21.00’de Kuzey Kampüs kapısında buluşulacak. Daha fazla bilgi için: link.

geceyürüyüşü.jpg

2015, November

- CİTÖK organises a sexual assault awareness week in both Fall and Spring semesters. This year, our awareness week will take place in November. You can find more information on our program from this site soon.

- CİTÖK collaborates with Boğaziçi University Electrotechnology Association in developing BUton; an app for emergency situations.  Android and iPhone apps are coming out soon.